Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Főzött teljes tojásrúd 500 g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
545 Ft (429 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2020. december 10.
Szállítási díj: 2.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Főzött teljes tojás.
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Főzött teljes tojásrúd az Európai Parlament és a Tanács 1308/2013/EU és a Bizottság 589/2008/EK rendelete szerinti „A” osztályú, friss tyúktojásból készített, homogénezett és pasztőrözött, teljes tojáslé felhasználásával, só és citromsav ízesítéssel készül. A tyúktojáson kívül egyéb allergén összetevőt nem tartalmaz. A termék nehézfém, dioxin és PCB tartalma megfelel a Bizottság 1881/2006/EK és a 49/2014.(IV.29.) VM rendeletek által meghatározott határértékeknek.

Gyártja és forgalmazza: Capriovus Kft., 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.

Tel./fax: +36 24 418 296

Gyártás helye: 2317 Szigetcsép, Dózsa Gy. u. 0116/15 hrsz. (HU 343 EK)

Származási ország: Magyarország

Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, HACCP

[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK]
Összetevők Étkezési tojás, étkezési só 0,6 %, antioxidáns E330.
Szín Világos sárgától a sárgáig.
Íz és illat Enyhén sós, a főzött teljes tojásra jellemző, kellemes, idegen íztől és illattól mentes.
Állomány Homogén, egyenletesen átfőtt, héj, vagy egyéb eredetű szennyeződésektől mentes, apróbb légbuborékokat tartalmazhat.
Szárazanyag tartalom min. 23,5 %
*
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 686 kJ/163 kcal
Zsír 9,80 g
-ebből telített zsírsavak 3,0 g
Szénhidrát 0,7 g
-ebből cukrok 0,4 g
Rost 0 g
Fehérje 11,0 g
1,0 g
*
Egyéb adatok
Transz zsírsavak (TFA) < 0,1 g/100 g zsír
Kémhatás (pH) 6,0 - 7,0
Hozzáadott só 0,6 %
*
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK]
Szalmonella 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006)
Mikróbaszám max. 105/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014)
Enterobacteriaceae max. 102/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007)
*
[EGYÉB JELLEMZŐK]
Csomagolás Klipszeléssel lezárt, a kötelező jelölésekkel feliratozott műbélben.
Kiszerelés 500 g
Minőség megőrzési idő 35 nap
Tárolás 0 - +4 oC közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen.
Tétel jelölés A lejárati dátum.