Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Főzött tojásfehérje rúd 500 g

990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. április 23.
Szállítási díj: Nem szállítható.
Elérhetőség: Raktáron
Főzött tojásfehérje

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Főzött tojásfehérje rúd az Európai Parlament és a Tanács 1308/2013/EU és a Bizottság 589/2008/EK rendelete szerinti „A” osztályú, friss tyúktojásból készített, homogénezett és pasztőrözött tojásfehérje lé felhasználásával készül. A tyúktojáson kívül egyéb allergén összetevőt nem tartalmaz. A termék nehézfém, dioxin és PCB tartalma megfelel a Bizottság 1881/2006/EK és a 49/2014.(IV.29.) VM rendeletek által meghatározott határértékeknek.

Gyártja és forgalmazza: Capriovus Kft., 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.

Tel./fax: +36 24 418 296

Gyártás helye: 2317 Szigetcsép, Dózsa Gy. u. 0116/15 hrsz. (HU 343 EK)

Származási ország: Magyarország

Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, HACCP

[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK]
Összetevő Tojásfehérje lé.
Szín Fehér.
Íz és illat Főzött tojásfehérjére jellemző, kellemes, idegen íztől és illattól mentes.
Állomány Homogén, egyenletesen átfőtt, héj, vagy egyéb eredetű szennyeződésektől mentes, apróbb légbuborékokat tartalmazhat.
Szárazanyag tartalom min.:10,5 %
*
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 238 kJ/56 kcal
Zsír 0 g
-ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 0,6 g
-ebből cukrok 0,6 g
Rost 0 g
Fehérje 12,5 g
0,42 g (irodalmi adat)
*
Egyéb adatok
Transz zsírsavak (TFA) < 0,1 g/100 g zsír
Kémhatás (pH) 8,0 - 9,0
*
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK]
Szalmonella 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006)
Mikróbaszám max. 105/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014)
Enterobacteriaceae max. 102/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007)
*
[EGYÉB JELLEMZŐK]
Csomagolás Klipszeléssel lezárt, a kötelező jelölésekkel feliratozott műbélben.
Kiszerelés 500 g
Minőség megőrzési idő 45 nap
Tárolás 0 - +4 oC közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen.
Tétel jelölés A lejárati dátum.